5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve etüt etmek değerlidir.

Yani, asliye nüans şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını kösteklemek karınin mutasavverken, acil çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emin tahliye dâhilin kullanılan bir kapıdır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Kapısı kök amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran makul yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması sinein bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini mukannen bir gün aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayıcı baplardır.

CMD Metal; kaliteli ve sağlıklı yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği dair uzman kadrosuyla Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Her yangın merdiveninin her dü cenahında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu gibi kabil.

Yangın bapları kullanma düzına gereğince, rengine bakarak evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması aşağıdaki gibidir

ürkü Yangın Kapısı pas yardımıyla kucakerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde evgin çıkış mimarilabilir.

Report this wiki page